divendres, 2 de juny del 2017

Sóc d’un equip...

Les Antònia’s som molt felices! Com perdices! Perquè hem aconseguit una fita llegendària a la història del món del futbol lefero i squirtero. Hem guanyat el triplet!! Mai a la vida s’havia aconseguit tal gesta! Ni en nois ni en noies! I el millor de tot és que ho hem aconseguit a còpia de passar-nos-ho molt i molt bé. I no només aquest any que hem aconseguit guanyar-ho tot. També ens ho vam passar molt i molt bé l’any passat, quan no vam guanyar res i a més vam quedar penúltimes a la lliga. O l’any anterior, que tampoc vam guanyar res. O l’anterior. O l’anterior. O l’anterior... O el primer, on encara guanyàvem coses. 
Segurament la clau del nostre amor al futbol és que més enllà de la victòria sempre fem pinya, ens carreguem de bons records i de l’amor que tenim pel futbol. Per això som molt afortunades, perquè formem part d’un gran equip. I és gran per diversos motius!

Campiones de Copa!

Campiones de Lliga!

Campiones del Torneig de Nadal!

Jo sóc d’un equip...

... On tots tenim un paper fonamental
Del primer a l’últim, no sobra ningú! I mira que hem tingut místers, i jugadores diferents que han passat per les nostres files. Però sempre amb un mateix esperit! I quan anem coixes, sempre hi ha alguna jugadora retirada disposada a donar-nos un cop de mà. Som i serem Antònia’s!

... Amb una gran afició
Potser últimament hem fluixejat una mica amb l’afició, però sempre hem tingut com a mínim algun espectador que ens ha vingut a veure. I això es nota a les grans ocasions! (oi que ningú va poder comptar tot el públic que vam tenir a la final de copa? Doncs el mateix ens va passar amb el de lliga o al torneig de Nadal). Ens sentim estimats pel públic! I nosaltres ho donem tot per ell! (Bueno, tampoc cal passar-se)

... Que s’emmiralla en els millors!
Copa, Lliga i Cham.. no, Torneig de Nadal!! Copa, Lliga i Torneig de Nadal!! Si el Barça només és capaç de guanyar la Copa i això us decepciona no us preocupeu! Ens teniu a nosaltres per recordar-vos el meravellós any del triplet d’en Pep o del Luis Enrique! Però a la nostra manera.



... Que ens agrada fer festa i xerinola!
I què voleu que us digui... som l’equip de les terceres parts! No hi ha partit que no s’acabi jugant al bar amb la cerveseta a la mà! I això és important per fer equip eh! Comentar el partit, entrenaments, criticar l’àrbitre (ai no, que no n’hi ha! Bé doncs... sempre es podrà trobar algú per criticar!). Però vaja, el més important és que en aquest terreny de joc només hi ha festa, xerinola i un gran ambient de rialles!

... Prehistòric!
Hem fet història! Hem aconseguit el triplet, i ens han dit que això és una victòria històrica. I jo tinc el concepte que tot el que és històric, és que fa història. I la història perdura en el temps. O sigui que igual que els dinosaures apareixen als llibres de text quan s’estudia la prehistòria, nosaltres sortirem als llibres de text d’aquí a uns segles quan s’estudiïn els millors equips de la història del futbol! (o hologrames, o el que es faci en aquell moment, perquè dubto que quedin llibres de text). Perquè hem fet història! Per tant, serem la prehistòria d’algú.

Únic!

O és que hi ha algun altre equip que tingui la sort de tenir a l’Anna, l’Ester, la Maria, la Marta, la Sílvia, la Dèbora, la Cristina, la Maria, la Salut, la Maria (uf, si que n’hi ha de maries!), la Sara, la Núria o l’Èrik? (i totes i tots els que han passat i els que queden per passar!) Oi que no? Doncs això, que som un equip ÚNIC!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada